cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
top image

567

Τα δόντια των μικρών παιδιών είναι πολύ ευαίσθητα αφού μπορεί να ανατείλουν με μικρές υποπλασίες, αφού το αμυντικό τους σύστημα ενάντια στα βακτήρια ακόμα αναπτύσσεται. Δόντια με υποπλασίες είναι πιο εύκολο να αποκτήσουν τερηδόνες.

vv

Οι  προληπτικές καλύψεις είναι μια λευκή πλαστική ουσία που τοποθετείτε στις μασητικές επιφάνειες δοντιών καλύπτοντας τις βαθιές οπές και σχισμές που έχουν. Ακόμα και αν το παιδί βουρτσίζει και κάνει προσεκτικά νήμα, είναι δύσκολο και πολλές φορές αδύνατο να καθαρίσει το φαγητό και τα βακτήρια από κάποιες σχισμές και οπές ορισμένων δοντιών.

vvv

Είναι ένα άχρωμο μείγμα αέριων (Ν2Ο/ Ο2)με ελαφρά γλυκιά μυρωδιά. είναι γνωστό και ως αέριο του γέλιου. Χρησιμοποιείτε συχνά σε παιδιά που είναι ήπια ή μέτρια αγχώδη. Απαλύνει τους φόβους τους έτσι ώστε να μπορούν να χαλαρώσουν. Αυτό τα βοηθά να λάβουν την θεραπεία τους με ένα άνετο και ασφαλή τρόπο.

vvvv

Σε δόντια τα οποία έχουν βαθιά τερηδόνα η οποία φτάνει μέχρι το νεύρο, για να τα διατηρήσουμε στο στόμα χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα, τα θεραπεύουμε με πολφοτομή (παιδική απονεύρωση)

vvvvv

Είναι προκατασκευασμένες μεταλλικές στεφάνες που χρησιμοποιούνται για αποκατάσταση νεογιλών γομφίων ή κατεστραμμένων μόνιμων γομφίων. Τοποθετούνται πάνω από το υπάρχον δόντι και το προστατεύουν περιφερικά.

Paidodontiatriki